Antena Căutare

Coutinho, împrumutat oficial de FC Barcelona la Bayern Munchen

Mijlocaşul Philippe Coutinho a fost împrumutat un sezon de FC Barcelona la Bayern Munchen, cu opţiune de cumpărare definitivă, a anunţat gruparea germană.

Mijlocaşul Philippe Coutinho a fost împrumutat un sezon de FC Barcelona la Bayern Munchen, cu opţiune de cumpărare definitivă, a anunţat gruparea germană.

Potrivit marca.com, Bayern va plăti 8,5 milioane de euro pentru împrumutul jucătorului plus salariul acestuia şi 120 de milioane de euro pentru un transfer definitiv.

Philippe Coutinho a fost transferat cu 145 de milioane de euro de la Liverpool la FC Barcelona în ianuarie 2018, când a semnat un contract până la 30 iunie 2023.

Însă jucătorul nu a avut evoluţii apreciate de antrenorul Ernesto Valverde, iar Barcelona a căutat să scape de el, încercând să-l împrumute la Tottenham sau să-l încludă într-o tranzacţie cu PSG, de unde ar fi dorit să-l recupereze pe Neymar.

În vârstă de 27 de ani, Coutinho, de 55 de ori component al naţionalei Braziliei, a mai jucat la Inter, Vasco da Gamma şi Espanol Barcelona.

Sursa : news.ro

Gigi Becali: Enache nu mai răspunde la telefon. Vlad nu mai apără, va intra Bălgrădean... Şapte stranieri U21 pe lista preliminară a jucătorilor convocaţi pentru meciul cu Danemarca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x