Antena Căutare

Cupa Davis: Romania a pierdut ambele partide de astazi

Romania a pierdut ambele meciuri al barajului cu Cehia desfasurate astazi. Stepanek l-a invins pe Ungur, iar Berdych pe Crivoi, cehii impunandu-se cu 3-0 in fiecare partida.

In primul meci al intalnirii, Radek Stepanek l-a invins clar, in trei seturi pe Adrian Ungur, scor 6-3, 6-2, 6-0, jucatorul roman reusind sa-i faca fata adversarului sau doar in debutul primului set.

„Valoarea si-a spus cuvantul. El este numarul 25 mondial, eu sunt pe 130. Pur si simplu, a fost mai decat mine. Sper ca Victor Crivoi sa aiba o zi mai buna. Ar fi fost greu si daca l-am si avut pe Hanescu, insa fara el este si mai greu", a declarat Ungur imediat dupa finalul partidei.

In cel de-al doilea meci de vineri, Victor Crivoi, locul 209 mondial, a pierdut in fata liderului echipei Cehiei, Tomas Berdych. Al noualea jucator al lumii, care s-a impus in trei seturi, cu 6-3, 6-3, 6-7.

sursa: antena3

foto: gsp.ro

U Cluj n-a ajuns inca la un acord pentru inchirierea Cluj Arena... VIDEO! Cornel Dinu va fi externat dupa aproape doua luni de spitalizare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x