Antena Căutare

Cupa României, paralizată de zăpadă și ger! Derby-ul ”U” Craiova - Dinamo, AMÂNAT. Ce se întâmplă cu meciul Hermannstadt - FCSB

Vremea de iarnă autentică din prag de primăvară a paralizat fotbalul din Liga 1 și Cupa României. După ce LPF a decis să anuleze etapa 1 din play-off și play-out, FRF a luat și ea o măsură radicală în privința meciului de Cupă dintre ”U” Craiova și Dinamo.

Astfel, din cauza prelungirii codului portocaliu de temperaturi foarte scăzute în județul Dolj, Federația Română de Fotbal a decis reprogramarea partidei CS U Craiova - Dinamo din ”sferturile” Cupei României.

Programat inițial pentru joi, 1 martie, ora 20:30, jocul CS U Craiova - Dinamo se va disputa la o dată ce va fi anunțată ulterior. Decizia vine ca urmare a prelungirii de către Administrația Națională de Meteorologie a codului portocaliu de temperaturi foarte scăzute până pe 2 martie, ora 20:00, inclusiv în județul Dolj.

Meciul de la Craiova este al doilea din sferturile de finală ale Cupei României amânat din cauza condițiilor meteorologice, după FC Botoșani - CSM Politehnica Iași, programat inițial miercuri.

În acestă fază a competiției s-a jucat deja partida Gaz Metan Mediaș - AFC Astra, scor 1-0, iar miercuri, de la ora 18:30, are loc meciul AFC Hermannstadt - FCSB. Codul portocaliu emis de ANM nu a vizat orașele-gazdă pentru aceste două jocuri.

De notat faptul că și FCSB a cerut amânarea meciului de la Sibiu, însă FRF s-a opus.

foto: digisport.ro

GALERIE FOTO: Cum arată, sub zăpadă, cele mai faimoase stadioane ale Europei: Santiago Bernabeu, San Siro, Old Trafford ... ULTIMA ORĂ! Meciul Hermannstadt - FCSB a fost amânat! Când se va juca ”sfertul” din Cupa României...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x