Antena Căutare

David Beckham s-a intors la fotbal, la 2 zile dupa ce Victoria a nascut

Abia i-a spus bun-venit fetitei sale pe aceasta lume, ca David Beckham si-a luat talpasita pe terenul de fotbal. Jucatorul, in varsta de 36 de ani, si-a insotit coechipierii de la L.A. Galaxy la o conferinta, la doua zile dupa ce Victoria i-a dat viata lui Harper Seven.

Beckham a fost alaturi de colegii sai pentru a anunta turneul de fotbal Herbalife, care va gazdui un joc intre echipa actuala a lui David, L.A. Galaxy, si cea anterioara, Real Madrid.

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo a fost si el prezent la conferinta de presa.
Ronaldo si Beckham au facut schimb de tricouri, cel din urma plecand acasa cu tricoul inscriptionat cu numarul 7.

2011/07/13//328831-jucatori.jpg

Cristiano Ronaldo, care a devenit membrul echipei Manchester United dupa ce a plecat David, i-a donat tricoul sau sotului Victoriei. De ce? Pentru ca acesta a fost tricoul lui Beckham atunci cand a jucat pe stadionul de pe Old Trafford, multa lume fiind de parere ca acesta a fost si inspiratia pentru numele fiicei sale: Harper Seven (Harper Sapte).

FOTO: Dailymail.co.uk

Gigi Becali il transfera pe Marica direct din conferinta: „Mihai, ia legatura cu el si fa o negociere!”... Steaua a scapat ieftin: Va juca doar o etapa fara spectatori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x