Antena Căutare

Divort ca-n telenovele in familia lui Daniel Pancu. Sotia fotbalistului ar vrea sa salveze casnicia

Ape tulburi in familia lui Daniel Pancu! Sotia fotbalistului a uitat de escapadele bahice ale sotului si pare dispusa sa-i ierte si infidelitatile din cauza carora a cerut divortul. Mihaela Pancu s-a prezentat astazi la judecatoria Buftea cu gand de impacare. Le-a cerut judecatorilor timp de reconciliere, pentru ca vrea sa-si salveze casnicia.

Divort ca-n telenovele in familia lui Daniel Pancu. Sotia fotbalistului ar vrea sa salveze casnicia
| Intact Images

Mihaela Pancu a iesit incruntata din sala de judecata. A cerut un termen de reconciliere. Se apropie Sarbatorile, vine si vacanta fotbalistilor, iar Daniel va avea mai mult timp pentru familie. Si mai mult timp pentru a rezolva problemele cuplului.

Cei doi s-au casatorit acum trei ani, cand il aveau deja pe David, baiatul lor in varsta de sase ani. A aparut apoi si fetita, Victoria Maria. Si nimic nu parea sa le zdruncine casnicia. Pana acum un an, cand fotbalistul s-a plans ca s-a urcat beat la volan, dupa o cearta violenta cu sotia. Politia l-a prins atunci in Iasi, iar magistratii l-au condamnat apoi la zece luni cu suspendare.

In cererea de divort introdusa acum o luna la judecatoria Buftea, Mihaela Pancu s-a plans ca sotul o bate, o inseala si bea peste masura. A cerut pensie alimentara de la sotul care a castigat cateva milioane de euro in cariera, dar si custodia celor doi copii. Acum, vrea sa mai dea o sansa casniciei. Sotii Pancu au termen de pana in ianuarie 2013.

foto: Intact Images

Gica Hagi este invitat vineri, de la 08:00, la Neatza cu Razvan si Dani... Europa League: Steaua - VfB Stuttgart 1-5/ Ros-albastrii au vazut "manita"! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x