Antena Căutare

Doroftei, in sfarsit de partea lui Bute: " A avut o pregatire supraomeneasca"

Fostul mare campion roman, boxerul Leonard Doroftei, a trecut in sfarsit de partea lui Lucian Bute, felicitandu-l pentru succesul de astazi, cand si-a aparat cu succes centura in fata lui Glen Johnson.

"A fost un meci bun. Mi-a placut ce am vazut, am vazut un Bute care a stat aproape de adversar, cu lovituri din toate partile. Mi-a placut, chiar mi-a placut ce am vazut si pentru asta il felicit. A fost cu totul altceva, a stat aproape de adversar la schimburi de lovituri, mi-a placut! Probabil a avut o pregatire supraomeneasca, a muncit mult si iata ca roadele se vad acum", a spus Doroftei.

"Mosu'" spera ca Bute sa confirme in America, acolo unde ii doreste o victorie zdrobitoare in fata adversarilor: ""O sa intre in America si acolo sa dea Dumnezeu sa le rupa capul la toti".

Sursa: gsp

Foto: Intact Images

Milan invinge Catania, Udinese pe Siena. Vezi rezultatele din Italia!... Sportul - "U" Cluj 2-4 \ Ardelenii raman in trena liderului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x