Antena Căutare

Dumitru Dragomir ii avertizeaza pe stelisti: "Au probleme mari inaintea meciului cu Twente"

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal crede ca vremea geroasa din Romania va afecta atat gazonul de pe National Arena, cat si capacitatea de a se antrena a jucatorilor lui Ilie Stan.

Dumitru Dragomir are o perspectiva sumbra inaintea meciului Stelei cu Twente Enschede. Presedintele Ligii sustine ca vremea de afara ii va impiedica pe ros-albastrii sa se antreneze in tara.

"La Mogosoaia, zapada e de 55 de centimetri, nu au unde sa se antreze. Ei sunt obisnuiti cu terenuri moi; daca ii baga la sala fac toti rupturi musculare."

Dragomir crede ca daca va continua sa ninga, Steaua risca sa piarda meciul cu tur cu Twente cu 3-0 la masa verde: "Arbitrul poate amana meciul pentru a doua zi, dar daca nici atunci nu se poate juca, Steaua va pierde cu 3-0. Daca puneam acoperisul, se facea praf sub tonele de zapada" a spus, la GSP TV, "Oracolul din Balcesti".

Foto: Hepta

Nicolita stie de ce nationala nu se mai calfica la turneele finale: are ghinion... Chelsea, Manchester City si Manchester United se bat pe Jovetic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x