Antena Căutare

Dumitru Dragomir socheaza: "Furi sub 10.000 de euro-esti arestat, 3 milioane-esti businessman"

Dumitru Dragomir e deranjat de atentia pe care DNA-ul o acorda fotbalului. Presedintele LPF spune ca autoritatile abordeaza exagerat cazuri de genul arestarea lui Vasile Avram, in timp ce in alte domenii sunt probleme mult mai mari.

"Asta e fotbal, doar un sport. Dar este de notorietate si se arunca toata lumea pe el, presa, DIICOT-ul, DNA-ul... si tara e furata de altii cu miliardele. Aici cine fura sub 10.000 de euro e arestat, cine fura peste 3 milioane nu e arestat, ala e businessman.

Stai cu unul la masa si ceri sarea si piperul... si ii spui "Bai, sa-mi aduci alt piper ca asta nu e bun" si gata, te aresteaza. In tara asta ne pricepem toti la toate, dar nu facem nimic bun. Iar cand face cineva ceva bun e arestat, asta este", a spus Dumitru Dragomir.

Presedintele LPF e "fascinat" de atacurile lui Adrian Mititelu la adresa conducatorilor din fotbalul romanesc:
"L-am vazut aseara pe Mititelu la televizor ce tampenii vorbea. Ma gandesc, chiar avem o tara de idioti si de nebuni? "De ce ai luat bani in fals, 1,7 milioane de euro de la Liga? De ce cand Liga ti-a dat banii de salarii nu ai dat salariile la oameni? Care e explicatia?" Asta trebuie intrebat. Oricum, cum termina Garda Financiara controlul noi il dam in judecata pe Adrian Mititelu pentru fals si recuperarea acelor bani".

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Craciunescu se ia de Iuliu Muresan: „Chiar a luat-o pe camp in halul asta?”... Deaconu, Marius Avram si viceprimarul din Targu Mures, Claudiu Maior, au fost audiati de DNA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x