Antena Căutare

E oficial: Fabregas s-a transferat la Barcelona

Desi nici catalanii si nici cei de la Arsenal nu au confirmat transferul, el a fost anuntat de Pique, cel care a scris dupa ora 15 pe contul lui de Twitter: "Cesc e aici, in sfarsit"!

UPDATE: Fabregas este incepand de astazi fotbalistul Barcelonei. El a semnat un contract un contract pe 5 ani cu echipa la care a mai evoluat in trecut.

"Intr-un fel sau altul, sper sa se rezolve repede aceasta situatie", spune Wenger, care va debuta sambata intr-o noua editie din Premier League (Newcastle - Arsenal).


Barcelona este gata sa ofere 35 de milioane de lire sterline pentru a-l recruta pe Fabregas, in vreme ce Manchester City a pregatit 24 de milioane de lire sterline pentru Samir Nasri.

Catalanii au inainta prima oferta pentru Fabregas in luna iunie, refuzata la acea vreme de "tunari". Intre timp, Barcelona a ridicat oferta, profitand si de dorinta lui Fabregas de a intra in "dream-team"-ul lui Guardiola.

sursa: Hotnews

foto: dailymail.co.uk

Ecaterina Szabo: "Ma intorc cu drag in Romania, tara in care am fost umilita de atatea ori!"... UPDATE! Cornel Dinu a fost operat cu succes...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x