Antena Căutare

Etapa 24: Rapid - Univ.Craiova 0-1

Universitatea Craiova a obtinut sambata seara trei puncte in deplasare in Giulesti in partida contra Rapidului, scor 1-0. Gangioveanu a marcat singurul gol al meciului, in minutul 92.

Rapidistul Grigorie a inscris in minutul 2, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. Situatie identica si in minutul 23, atunci cand Alexandru Ionita si-a vazut reusita din poarta oltenilor anulata pentru o pozitie afara din joc.

Rapidul a dominat in partea a doua a meciului, dar apararea Craiovei s-a descurcat bine. Giulestenii au avut mai mule ocazii, insa golul a venit de partea cealalta, in al doilea minut al prelungirilor, dupa un contraatac al oaspetilor. Gangioveanu a patruns pe stanga si a trimis un sut puternic la coltul lung.

Echipele de start:

Rapid: Bornescu - Helder, Sapunaru, M. Constantin, Ciz - C. Lazar - Grigorie, Spadacio, Herea - Ionita, Raduta.

U Craiova: S. Lung jr. - Barboianu, V. Gaman, Iliev, Balace - Prepelita, Dilevski, Ologu - Gangioveanu, Dina, M. Costea.

Foto: Gazeta Sporturilor

Getafe - Real Madrid 2-4/ Ronaldo si Higuain, de neoprit (VIDEO)... Etapa 24: Poli Iasi - International Curtea de Arges 0-0...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x