Antena Căutare

Eugen Neagoe a fost externat! Ce intervenție a suferit și cine l-ar putea înlocui la Dinamo

Eugen Neagoe a fost externat miercuri, la prânz, după ce tehnicianul a suferit o intervenţie prin care i s-a implantat un defibrilator cardiac, a declarat Florin Prunea, managerul general al grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Eugen Neagoe a fost externat miercuri, la prânz, după ce tehnicianul a suferit o intervenţie prin care i s-a implantat un defibrilator cardiac, a declarat Florin Prunea, managerul general al grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare.

„Eugen a fost externat astăzi în jurul prânzului. Este acasă, e bine. I s-a montat un defibrilator. În rest, nu avem ce discuta despre fotbal, important este că e acasă şi că e bine. Important este că e cu familia, despre fotbal nu vorbim în momentele astea", a declarat Prunea, potrivit Agerpres.

Întrebat dacă există antrenori pe care îi are în vedere pentru înlocuirea lui Eugen Neagoe la conducerea tehnică a echipei, Prunea a spus: „Vedem, există o listă de antrenori la care ne gândim”.

După ce numele lui Viorel Moldovan a fost menţionat ca posibil înlocuitor al lui Eugen Neagoe la Dinamo, preşedintele clubului Chindia Târgovişte, Marcel Ghergu, a dezminţit informaţia prin intermediul site-ului oficial.

Duminică seară, în timpul partidei cu Universitatea Craiova din cadrul etapei a doua a Ligii I, Eugen Neagoe s-a prăbușit și a fost nevoie de intervenţia medicilor de pe ambulanţa aflată la Arena Naţională, pentru a-i acorda primul ajutor.

În minutul 25 al partidei, arbitrul Istvan Kovacs a fluierat întreruperea partidei şi a permis intrarea ambulanţei pe teren până la banca tehnică a echipei Dinamo, unde antrenorul Eugen Neagoe era căzut în stare de inconştienţă.

Tehnicianul a fost urcat în ambulanţă, unde i s-au acordat îngrijiri medicale de specialitate, medicii folosind şi un defibrilator.

După aproximativ 15 minute, antrenorul dinamovist a părăsit Arena Naţională în ambulanţa în care i s-a acordat primul ajutor.

Comisia de Disciplină: Incidentele de la FC Viitorul - Dinamo vor fi analizate vineri... Alexandra Apostu va arbitra la o semifinala feminină a EURO U19...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x