Antena Căutare

Fanii Petrolului au intrerupt conferinta de presa a lui Rachita

Incidente la finalul meciului Petrolul - FCM Targu-Mures, pierdut de ploiesteni cu scorul de 0-1, gol Subotic. A fost al cincilea esec pe propriul teren pentru "lupii galbeni" din sapte meciuri.

Un grup de suporteri ai Petrolului au intrat in incinta stadionului si a ajuns pana la sala de conferinte, acolo unde i-a cerut demisia antrenorului echipei, Valeriu Rachita, care sustinea conferinta de presa. Fanii au batut cu pumnii in geam, iar tehnicianul a ramas stupefiat de initiativa fanilor, dand din cap intr-un mod dezaprobator la adresa acestora.

Suporterii au fost dati afara din stadion de fortele de ordine.

"Astazi s-au intalnit doua echipe care inca se cred in esalonul secund. Suntem intr-o situatie critica, trebuie sa fortam pana la iarna si apoi vom trage linie", a spus Valeriu Rachita dupa meci.

Sursa: gsp

Foto: Intact Images

Au luat 5 de la Dinamo, dar nu se tem de Steaua: "Putem avea sanse reale sa invingem"... Guardiola vrea sa-l pastreze pe Abidal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x