Antena Căutare

FC Barcelona a anunţat o reducere a salariilor angajaţilor

FC Barcelona a anunţat reducerea salariilor angajaţiilor, ca urmare a consecinţelor economice ale pandemiei de coronavirus, informează lequipe.fr.

Gruparea catalană nu precizează dacă reducerea salariilor este valabilă şi pentru jucători.

Clubul a fost nevoit să ia o serie de măsuri pentru atenuarea efectelor pandemiei de coronavirus, în condiţiile în care întreaga activitatea sportivă şi non-sportivă a fost suspendată.

"Este vorba de reducerea zilei de lucru, impusă de circumstanţe şi de măsurile de protecţie, şi, în consecinţă, reducerea proporţională a retribuţiei prevăzute în contractele respective", a precizat clubul, într-un comunicat.

Diminuarea va fi făcută "respectând cu stricteţe legislaţia muncii, pe baza criteriilor de proporţionalitate şi mai ales de echitate".

Pe lângă aceste măsuri economice, FC Barcelona a anunţat punerea la dispoziţia direcţiei de sănătate din Catalonia a infrastructurii clubului.

Sursa : news.ro

Stadionul Maracana va deveni spital pentru bolnavii de Covid-19... Fotbalistul Abdelhak Nouri a părăsit spitalul şi este tratat acasă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x