Antena Căutare

FOTO! Accidentarea lui Bute nu e grava! E doar o fisura la deget

La aproape 24 de ore dupa victoria obtinuta dupa meciul cu Glen Johnson, Lucian Bute, campion mondial la supermijlocie versiunea IBF, a declarat ca va merge in cursul zilei de luni la doctor. Duminica seara, pugilistul a aparut public cu palma mainii stangi umflate.

UPDATE / Bute a primit diagnosticul medicilor: are o fisura minora la inelarul mainii stangi, si va fi nevoit sa faca recuperare cu un terapeut pentru o perioada, nefiind insa o problema grava.

"Am simtit ca m-am accidentat la mana in timpul reprizei a 4-a. Incepand cu repriza a 8-a, durerile au inceput sa se acutizeze si nu am mai putut sa fortez asa cum imi propusesem. Voi merge la doctor pentru a vedea cat de grava este accidentarea. Sper sa nu fie fractura...", a marturisit Bute pentru presa canadiana.

VEZI MAI JOS CUM ARATA MINA LUI BUTE DUPA MECIUL CU JOHNSON!

Blestemul Terbea: fotbalisti de la Targu Mures spun ca arbitrilor le e frica sa ii arbitreze corect... Pleaca sponsorii nationalei. O mare firma a incheiat unilateral contractul cu FRF...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x