Antena Căutare

FOTO! Scuderia Ferrari a prezentat noul monopost pentru sezonul 2012

Scuderia Ferrari a prezentat vineri dimineata pe site-ul sau oficial primele imagini cu noul monopost pentru sezonul 2012. Modelul se numeste "F2012" si se vrea a fi monopostul care sa le readuca succesul italienilor in cursele de Formula 1.

Evenimentul de lansare a fost transmis in direct pe site-ul oficial al echipei, Fernando Alonso, Felipe Massa si seful Stefano Domenicali exprimandu-si primele impresii despre noul monopost.


"Avem la dispozitie doua luni pentru a pregati asa cum se cuvine noul sezon din Formula 1. Suntem optimisti, asa trebuie sa fii cand concurezi pentru Ferrari. Vrem sa castigam multe curse si sa fim constant pe podium" - Fernando Alonso.

"Noul monopost arata foarte bine, este agresiv. Sunt convins ca vom avea un campionat competitiv. Suntem increzatori in sansele noastre" - Felipe Massa.

Ferrari intentiona sa efectueze vineri pe circuitul de casa de la Maranello un shakedown in scopuri publicitare cu noul F2012, insa evenimentul a fost de asemenea anulat din cauza stratului consistent de zapada care s-a depus pe pista.

Noul sezon al Formulei 1 va debuta pe 27 martie Marele Premiu al Australiei, defasurat pe circuitul de la Melbourne.

foto: ferrari.com

Cairo: Confruntari violente intre fani si fortele de ordine. Trei internationali egipteni si-au anuntat retragerea... CSKA Sofia a transferat un jucator pentru 15 zile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x