Antena Căutare

FR Tenis a pus în vâzare biletele pentru întâlnirea România - China din Cupa Davis

Biletele pentru întâlnirea România - China, care va avea loc în 6-7 martie 2020, la Sala Polivalentă din Piatra Neamţ, în play-off-ul Grupei Mondiale a Cupei Davis, au fost puse în vânzare pe site-ul bilete.ro şi în reţeaua Bilete.ro din magazinele Inmedio, Germanos şi Poşta Română, informează FR Tenis.

Preţul unui bilet este de 25 de lei/zi, iar preţul unui abonament pentru cele două zile este de 40 de lei.

Copiii preşcolari, dar nu mai mici de 3 ani, au acces gratuit, ocupând acelaşi loc cu persoanele majore care îi însoţesc.

Întâlnirea dintre România şi China, contând pentru play-off-ul Grupei Mondiale a Cupei Davis, are loc în perioada 6-7 martie 2020, la Sala Polivalentă din Piatra Neamţ.

Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele două meciuri de simplu în ziua de vineri, 6 martie, urmând ca sâmbătă, 7 Martie, să se dispute partida de dublu şi celelalte două meciuri de simplu.

Partidele vor începe după cum urmează:

Vineri, 6 Martie, de la ora 15.00;

Sâmbătă, 7 Martie, de la ora 12.00.

Sursa : news.ro

Sorana Cîrstea, Monica Niculescu şi Horia Tecău evoluează, miercuri, la Australian Open... Halterofilul Gabriel Sâncrăian, depistat din nou pozitiv...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x