Antena Căutare

Iordanescu il contrazice pe Gigi Becali! Tanase nu e Hagi: "Un jucator ca Gica se naste la 100 de ani"

Anghel Iordanescu e de acord cu Gica Hagi, care sustine ca fotbalul romanesc are resursele necesare pentru a face performanta, in conditiile in care ar exista un proiect bun. Iordanescu are incredere in actualii fotbalisti ai nationalei, chiar daca recunoaste ca nu e in acest moment un jucator de geniu, asa cum era "Regele", generalul contrazicandu-l astfel pe Gigi Becali, care sustinuse pe Tanase cu decarul generatiei de aur.

"Fotbalul romanesc are resurse, dar trebuie sa avem abilitatea de a gasi aceste talente si de a le forma. Fotbalul romanesc nu are un Hagi in acest moment, dar un jucator ca el se naste la 100 de ani.

Dar putem face performanta si cu ce avem acum. Hagi a fost pentru mine un exemplu, e un om special, deosebit. Eu imi doresc mult sa colaborez cu el. Din pacate, nu s-a putut duce proiectul oferit de Mircea Sandu", a spus Iordanescu la Contraatac, pe GSP TV.

Fostul selectioner e impresionat de forma pe care stelistul Cristi Tanase a aratat-o in ultimul timp si are incredere ca va deveni un fotbalist de baza al nationalei:

"Tanase trebuie sa aiba constanta in evolutii. Asa va demonstra ca poate face ceea ce asteapta lumea de la el, un lider in teren si in afara lui".

Sursă: gsp

Foto: gsp.ro

Romania - Grecia 3-1 \ Victorie clara in ultimul meci al anului... Gattuso va reveni la antrenamentele lui Milan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x