Antena Căutare

Leonard Doroftei: "Bute a ales sa faca din box o afacere"

"Toata lumea astepta KO-ul, chiar si Mendy. N-a fost un meci spectaculos, sunt dezamagit. Bute a ales sa faca din box o afacere", a declarat Leonard Doroftei dupa partida in urma careia Lucian si-a aparat pentru a opta oara centura de campion mondial IBF, categoria supermijlocie.

"Toata lumea astepta knock-out -ul, chiar si Mendy. Il astepta si pana la urma a venit... N-a fost un meci spectaculos. Sunt dezamagit de un singur lucru, ma asteptam sa cada in runda a 5-a, dar a cazut mai devreme. Bute a ales sa faca din box o afacere, acum poate sa se si retraga. Sa zica «v-am luat banii, la revedere». Singura concluzie pe care o pot trage dupa meciurile lui Bute e ca se bate intr-o versiune foarte slaba, la ce adversari am vazut pana acum"


Nascut pe 10 aprilie 1970, Doroftei a fost campion mondial WBA, categoria usoara, intre 5 ianuarie 2002 si 24 octombrie 2003. La profesionisti, Leonard a bifat 22 de victorii, o remiza si o infrangere (in fata lui Arturo Gatti, in repriza a doua).

Lucian Bute si-a aparat pentru a opta oara centura de campion mondial IBF, "Mister KO" trimitandu-l pe Jean Paul Mendy la podea in repriza a patra. Demn de mentionat este faptul ca aceasta a fost prima infrangere din cariera a francezului. "Sunt mandru ca sunt roman si ca v-am putut face fericiti. Niciodata in cariera mea nu m-am simtit ca acum. Va iubesc si va stimez", a declarat campionul dupa meci.

sursa:Hotnews

foto:gsp

Fernando Alonso s-a impus in MP al Marii Britanii... Brazilia - Paraguay 2-2/ Inca un pas gresit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x