Antena Căutare

Mihai Stoica a fost la un pas de bataie cu antrenorul de portari de la Concordia Chiajna

Scandal mare dupa eliminarea Stelei din Cupa Romaniei. Meme Stoica a fost la un pas de bataie cu antrenorul cu portarii de la Chiajna, Costica Dumitru. In mandatul lui Ilie Stan la Steaua, Costica Dumitru a antrenat in Ghencea. MM a scapat doar datorita interventiei oamenilor de ordine. Jucatorii au facut si ei scut in jurul managerului lor.

La finalul meciului, Mihai Stoica a parasit arena ilfoveana escortat de fortele de ordine, dupa ce a fost la un pas de bataie cu Dumitru Costica, antrenorul cu portarii al gazdelor. Managerul Stelei a fost despartit de oficialul ilfovean, dar a continuat sa rada ironic si sa-si instige "rivalul": "Te-ai remarcat , copile, te-ai remarcat". Incidentul a fost aplanat in cele din urma de cei din jur, iar conducatorul stelist s-a urcat in autocarul echipei.

"Erau doua persoane din staful Concordiei care tipau si injurau. Eu nu intelegeam ce vor. Unul este Lucian Paun, un preparator fizic care a batut un ziarist anul trecut in Antalya. Pe celalalt nu-l cunosc, am auzit ca este Costica Dumitru care s-a dus la primarul Chiajnei cu un cutit sa-si ceara banii", a explicat Stoica intr-o intervetie telefonica la DigiSport.

Formatia Steaua a fost eliminata, miercuri, in optimile de finala ale Cupei Romaniei-Timisoreana, dupa ce a fost invinsa, in deplasare, de Concordia Chiajna, in urma executarii loviturilor de departajare, scor 4-3. Dupa 120 de minute de joc, scorul a fost egal, 0-0.

Lucian Bute, inaintea meciului cu Grachev: "Voi arata lumii ca nu sunt terminat. Voi reveni mai bun ca niciodata&qu... MMA: Lupta pentru titlul mondial la categoria semimijlocie, in UFC 154, in direct la GSPTV, pe 17 noiembrie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x