Antena Căutare

Mutu anunta ca nu se va bucura daca va marca impotriva Fiorentinei

Atacantul Adrian Mutu a declarat, vineri, ca este emotionat inaintea meciului Cesena - Fiorentina, dar ca isi doreste ca duminica sa-si invinga fosta echipa, desi nu se va bucura daca va reusi sa marcheze un gol.

"Sunt emotionat inaintea meciului cu Fiorentina. Va fi ciudat sa-mi vad fostii coechipieri, insa duminica sentimentele vor ramane in afara terenului. La Cesena, am intrat intr-un proiect ambitios si important. A fost o alegere curajoasa, dar sunt sigur ca va fi o experienta buna.

Ma asteptam ca inceputul sa fie mai greu, din cauza calendarului, insa nu atat de greu. Sunt sigur insa ca o vom scoate la capat. Daca voi marca in meciul cu Fiorentina, nu ma voi bucura, din respect pentru suporteri, care m-au sprijinit intotdeauna. Asta nu inseamna ca nu-mi doresc sa castig si ca nu voi face totul pentru a obtine victoria", a spus Mutu intr-o conferinta de presa.

Jucatorul a mentionat ca nu este inca multumit de evolutia sa la Cesena, echipa pentru care a marcat doar un gol. "Am incercat sa dau totul de fiecare data, dar am simtit ca nu evoluez la capacitate maxima, deci am decis sa-mi schimb pozitia de joc, pentru a putea obtine mai mult. Cunosc bine defensiva celor de la Fiorentina si sper sa profit de acest avantaj. Absenta lui Gilardino va fi importanta, insa Jovetici este un jucator mare", a mai spus Mutu.

Sursa: gsp

Foto: Hepta

Mititelu trebuie sa achite Primariei si AFP Craiova peste 2 milioane de lei... Un nou razboi psihologic? Steaua anunta ca il vrea pe Herea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x