Antena Căutare

Mutu la conferinta: "Vreau sa fiu primul de la nationala care inscrie pe noul stadion”. Bine ca nu e convocat Alexa

Adrian Mutu a venit astazi in fata presei, dupa ce ieri a lipsit de la intalnirea cu jurnalistii. "Briliantul", revenit la nationala dupa scandalul dinaintea meciului cu San Marino, a vorbit despre relatia cu selectionerul Victor Piturca si despre meciul cu Bosnia, de vineri.

"M-am concentrat la echipa de club, cu parere de rau ca nu am venit si la meciul cu Franta, dar nu am avut ce sa fac. M-am antrenat bine, am incercat sa-i demonstrez selectionerului ca merit sa fiu rechemat. M-am uitat cu parere de rau la meciul cu Franta, mi-as fi dorit sa joc. Cu atat mai rau imi pare ca nu am jucat cu Franta, cu stadionul plin.

Nu credeam ca o sa ma mai cheme, dar am avut multe discutii cu selectionerul si am rezolvat-o pana la urma. Era normal sa ne intelegem, pentru ca nu am fost certati. S-a exagerat atunci cu toate povestile care au aparut. Acum nu mai conteaza, ma bucur doar ca Victor Piturca a ales sa ma cheme din nou", a spus Adrian Mutu la conferinta de presa.

"Briliantul" promite ca va marca impotriva Belaruslui si spune ca nu se mai gandeste la banderola de capitan.

"Suntem motivati, pentru ca e obligatia noastra sa respectam tricoul echipei nationale. Meciul cu Belarus e important pentru clasamentul FIFA, trebuie sa urcam,e important si pentru campaniile viitoare.

Ar trebui sa ne dea de gandit faptul ca s-a incercat acel schimb de generatii si nu am reusit sa ne ridicam la performantele cu care ne obisnuise nationala.

Nu ma gandesc la banderola. Ne-a Piti mi-a spus atunci cand a venit ca eu voi fi capitan, dar in situati actuala nu stiu ce are de gand. Oricum, acest lucru conteaza foarte putin, eu vreau sa dau totul pe teren. Nu m-am gandit inca la retragere, o sa joc atata timp cat ma mai tin picioarele. Imi doresc sa inscriu maine, sa fiu primul care inscrie pe noul stadion, de la nationala", a mai spus Mutu.

Sursa: gsp

Foto: Intact Images

Selectionerul Romaniei: “Trebuie sa pregatim cat mai bine preliminariile pentru CM 2014 si sa urcam cat mai repede in ur... Dinamo arunca bomba: vrea 3-0 la masa verde cu Vasluiul » Danilescu: "Mergem pana la TAS!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x