Antena Căutare

Nepoata reginei Elisabeta a II-a va concura la olimpiada

Nepoata reginei Elisabeta a II-a, Zara Phillips, va participa la Jocurile Olimpice de la Londra in cadrul probei de echitatie, relateaza Daily Mirror.

Zara Phillips, in varsta de 31 de ani, a fost selectionata in echipa de echitatie a Marii Britanii dupa ce a terminat pe locul trei la o competitie care a avut loc duminica trecuta. Astfel, si-a doborat recordul in proba de dresaj si a sarit fara nicio penalizare in probele de sarituri peste obstacole si cross-country.

Nepoata reginei Elisabeta a II-a ii calca pe urme mamei sale, printesa Ana, care a evoluat la Jocurile Olimpice de la Montreal, din 1976.

Zara Phillips a incercat si in 2004 si 2008 sa devina membra a echipei britanice de echitatie, dar nu a reusit din cauza accidentarilor repetate suferite de calul ei de atunci.

Foto: hepta.ro

I-au furat ceasul de 300.000 de euro lui Nadal si i l-au dat inapoi!... VIDEO! Dominique Moceanu isi acuza antrenorii, Marta si Bela Karoly!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x