Antena Căutare

Noul lider WTA, Ashleigh Barty, s-a retras de la Eastbourne. Ea era pe partea de tablou a Simonei Halep

Australianca Asheligh Barty, locul I WTA, s-a retras de la turneul de categorie Premier de la Eastbourne, din cauza unei accidentări la braţul drept, informează WTA.

Barty era pe partea de tablou a Simonei Halep, locul 7 WTA, pe care o putea întâlni în semifinale. Sportiva australiană a dat asigurări că participarea ei la Wimbledon, al treilea grand slam al anului, nu este în pericol.

Ashleigh Barty a câştigat, duminică, turneul de la Birmingham, după ce a învins-o în finală pe germana Julia Goerges, numărul 19 WTA, cu scorul de 6-3, 7-5, într-o oră şi 28 de minute.

În urma acestui succes, Barty a devansat-o în ierarhia mondială pe japoneza Naomi Osaka, care era lider din ianuarie. Australianca a devenit, astfel, a XXVII-a jucătoare numărul 1 mondial.

Sursa : news.ro

Veste tristă pentru suporteri! Inter si AC Milan s-au înțeles! Stadionul San Siro va fi demolat... SCM Râmnicu Vâlcea, în prima urnă valorică, CSM Bucureşti în a patra, la tragerea la sorţi a grupelor Ligii Campionilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x