Antena Căutare

Oficiali englezi acuza: "Fifa ne-a furat fotbalul"

Presedintele federatiei britanice nu s-a impacat nici acum cu idea ca Anglia a pierdut organizarea unui Campionat Mondial de Fotbal in favoarea Rusiei.

Dave Richards, presedintele Federatiei Engleze de Fotbal, a facut recent o vizita in Quatar, iar la intoarcere, s-a lansat intr-un atac fara precedent la adresa FIFA si UEFA.

"Anglia a dat lumii fotbalul. 50 de ani am fost stapanii jocului. L-am condus, am scris regulile, am facut terenurile. Dupa 50 de ani a venit cineva si ni l-a furat. Acel cineva se cheama FIFA. A venit un alt grup, UEFA, si ni l-a mai furat inca o data."

Oficialul britanic a revenit la momentul la care Anglia a pierdut organizarea mondialul din 2018 in favoarea Rusiei si a acuzat FIFA de favoritism.

"FIFA trebuia sa ne fi spus de la inceput pe cine doreste, nu era necesara o asemenea mascarada. Am pierdut si timp si 30 de milioane de euro" a incheiat Richards.

Foto: gsp.ro

Sorin Paraschiv, la un pas sa-si incheie cariera... Steaua nu vrea sa evolueze in Cupa Ligii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x