Antena Căutare

Pugilistul american Floyd Mayweather, condamnat la trei luni de inchisoare

Floyd Mayweather, sextuplu campion mondial, a fost condamnat la 90 de zile de inchisoare, dupa ce a pledat vinovat de fapte de violenta, in doua procese, informeaza AFP.

Justitia americana a mai decis ca sportivul in varsta de 34 de ani sa fie amendat cu 2.500 de dolari si sa efectueze 100 de ore de munca in folosul comunitatii.


In septembrie 2010, Mayweather a fost arestat, sub acuzatia de furt, ulterior la adresa sa fiind formulate si acuzatii de violenta domestica, dupa ce fosta sa sotie si mama celor trei copii ai sai, Josie Harris, a depus o plangere impotriva pugilistului. Potrivit plangerii, Mayweather ar fi lovit-o pe Josie Harris in dimineata zilei de 9 septembrie, in casa detinuta de pugilist, unde locuieste aceasta. El ar fi amenintat si ca-i va lovi pe cei trei copii daca incearca sa cheme politia si le-ar fi confiscat telefoanele mobile. Josie Harris a sustinut in plangerea depusa ca Mayweather le-a spus copiilor ca "daca fug de acasa sau cheama politia, ii va bate la fund".

Mayweather a fost judecat si pentru fapte de violenta la adresa unui agent de securitate, pe care este acuzat ca l-a lovit de mai multe ori in fata pe 15 noiembrie 2010, in fata casei pugilistului, intr-o disputa legata de comiterea unor contraventii.

Floyd Mayweather, in varsta de 33 de ani, neinvins in 42 de meciuri, este un obisnuit al tribunalelor. El a fost achitat in iulie 2005 de acuzatia de violenta conjugala, adusa tot de Josie Harris, care si-a retras plangerea sustinand ca a mintit.

Cei doi s-au separat in mai 2010, dupa sapte ani de convietuire.

George Copos, finantator Rapid: Cedez "Farmecul vietii" pentru un leu... Atletico Madrid si Villarreal, eliminate din Cupa Regelui. Alcorcon produce o noua surpriza...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x