Antena Căutare

Radu Voina, exasperat de accidentarile din lotul Romaniei: "Parca suntem blestemati!"

Antrenorul echipei nationale de handbal a Romaniei este exasperat de accidentarile pe banda rulanta din lotul nostru. Dupa Ramona Farcau si Carmen Amariei, care s-au accidentat la echipele de club inaintea inceperii CE, Cristina Varzaru si Paula Ungureanu au devenit indisponibile chiar in timpul turneului din Danemarca si Norvegia.

"Parca suntem blestemati. Ar fi fost o seara minunata dupa victoria la scor, dar asa, suntem tristi"
Ce vreti, sa raman doar eu si cu Lumi Hutupan valizi? Le las pe fete sa se odihneasca"


Voina si-a felicitat jucatoarele pentru victoria din partida cu Croatia, scor 31-22: "Au facut greseli in atac, ne grabim inca inexplicabil, dar in aparare au aratat spirit de luptatoare, determinare si angajament total.

Oana Manea a fost extraordinara, dar sa stiti ca avem trei pivoti apropiati ca valoare. Roza Chintoan de la Cluj a avut nesansa sa fie coechipiera cu Manea si Stanca. Multe echipe nu au un pivot ca ea".

sursa:Jurnalul.ro

CE 2010: Romania - Muntenegru 23-21/ Tricolorele, calificate in semifinale... Manchester United - Arsenal Londra 1-0/ "Diavolii", noii lideri din Premier League...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x