Antena Căutare

Rapid a împrumutat un jucător de la CSU Craiova, Hristos Vadasis

FC Rapid a obţinut împrumutul pentru un sezon al lui Hristos Vadasis, un tânăr fundaş stânga, de 19 ani, de la Universitatea Craiova, a anunţat gruparea din Liga a II-a.

FC Rapid a obţinut împrumutul pentru un sezon al lui Hristos Vadasis, un tânăr fundaş stânga, de 19 ani, de la Universitatea Craiova, a anunţat gruparea din Liga a II-a.

Născut la Craiova, din mamă româncă şi tată grec, Hristos a început fotbalul la Universitatea, iar la 17 ani a jucat în Liga a III-a, la CSU Craiova 2.

În sezonul trecut, el a pus umărul la promovarea Reşiţei în Liga a II-a, fiind jucător de bază la CSM, unde a evoluat 28 din cele 30 de etape.

Vada a impresionat în perioada petrecută la Craiova, acesta fiind selecţionat şi la naţionalele României U18 (cinci meciuri) şi U17 (un meci), unde a fost coechipier cu Antonio Sefer.

"E o plăcere şi o onoare să joc la Rapid, în faţa unor suporteri atât de frumoşi. Sunt nerăbdător să debutez în tricoul alb-vişiniu", a spus noul fundaş al Rapidului.

Vadasis poate debuta chiar în meciul de miercuri, de la ora 17.30, din Cupa României, împotriva echipei Daco-Getica, el fiind convocat în lotul antrenat de Daniel Pancu.

Sursa : news.ro

Programul de miercuri al jucătorilor români la US Open... Meciul Universitatea Craiova - FCSB va avea loc la 15 septembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x