Antena Căutare

Real Madrid si Borussia Dortmund s-au calificat in sferturile Ligii Campionilor

Real Madrid si Borussia Dortmund sunt primele echipe calificate in sferturile de finala ale Ligii Campionilor. Madrilenii s-au impus greu in fata lui Manchester United, scor 2-1, in timp ce nemtii au maturat cu Sahtiorul lui Mircea Lucescu, scor 3-0.

Seara frumoasa in Liga Campionilor! Teatrul Viselor a sperat la o calificare in fata Realului, dar gestul imprudent al lui Nani a schimbat soarta calificarii. Portughezul a fost eliminat la 1-0 pentru United (Ramos autogol 48'), dupa o talpa aplicata lui Arbeloa, iar balanta s-a inclinat in favoarea trupei Blanco.

Real a intors partida in trei minute prin Modrici (66') si Ronaldo (69') si continua cursa in Champions League. Schimbare inspirata a lui Mourinho atunci cand l-a introdus pe Modrici si de evidentiat evolutia excelenta intre buturile Realului a lui Diego Lopez.

In cealalta partida a serii, Dortmund a spulberat-o pe Sahtior si s-a calificat in sferturile Ligii Campionilor. Mircea Lucescu a fost ingenuncheat de Santana (31), Gotze (37) si Blasikovski (59) si paraseste prematur competitia in a carei finala spera sa evolueze. In tur, scorul fusese egal, 2-2.

FOTO! Rolls Royce e "bini di tat"! Wraith - frumoasa, desteapta si puternica... Ghid-reportaj pentru fanii lui Chelsea: Bine ati venit in Bucuresti!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x