Antena Căutare

Soc in fotbalul britanic! Gary Speed, gasit spanzurat!

Tehnicianul echipei nationale a Tarii Galilor, fostul fotbalist Gary Speed, a fost gasit spanzurat in aceasta dimineata, chiar in locuinta sa, din orasul Chester.

Cotidianul Daily Telegraph informeaza ca politia a fost anuntata ca, in dimineata acestei zile, o persoana in varsta de 42 de ani a fost gasita fara suflare in Huntington, Chester. Identitatea acestei persoane a fost confirmata, decedatul fiind Gary Speed, fostul mijlocas al formatiilor Newcastle, Leeds United sau Bolton Wanderers.

Familia acestuia si-a dat acordul ca vestea mortii acestuia sa fie facuta publica. Informatia a socat suflarea fotbalistica din Anglia. Michael Owen, atacantul lui Manchester United, a afirmat ca nu poate crede ce s-a intamplat in dimineata zilei de azi. "Acum doar cateva zile, ne lasam copiii la scoala. Sunt stupefiat."

Gary Speed a fost un fotbalist galez, care a evoluat, in aceasta ordine, la Leeds, Everton, Newcastle, Bolton si Sheffield United. A fost primul jucator care a atins 500 de prezente in Premier League. A evoluat, intre 1990 si 2004, la echipa nationala a Tarii Galilor, pe care a antrenat-o in ultimii doi ani.

Lumea fotbalului a luat-o razna!

In ultima luna, alte doua tentative de suicid au socat miile de fani ai fotbalului din intreaga lume. Doi arbitri din Germania, respectiv Belgia, Babak Rafati si Chris Schelstraete, au incercat sa se sinucida inainte de partidele pe care urmau sa le conduca. Ambii au supravietuit tentativelor de a-si pune capat zilelor.

Sursa: gsp

Foto: Intact Images / EPA

Mutu, decisiv pentru Cesena. Vezi toate rezultatele din Italia!... Timisoara invinge la Valcea si egaleaza Bistrita...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x