Antena Căutare

Sportul Studentesc - Concordia Chiajna 2-2 / Dinita si-a anuntat demisia. Vine Moldovan?

Antrenorul ilfovenilor s-a aratat dezamagit de rezultat si si-a anuntat jucatorii ca acesta a fost ultimul meci pe banca celor din Chiajna.

Meci nebun in Regie, acolo unde s-au intalnit doua codase ale clasamentului: Sportul Studentesc si Concordia Chiajna.

Oaspetii au deschis scorul prin Mihalcea si au avut superioritate numaerica aproape o jumatate de repriza, pentru ca Ghinga de la Sportul a vazut galben in minutul 65.

Cu un om mai putin, studentii au reusit sa intoarca meciul, punctand prin Lungu si Ferfelea. Radu a egalat pentru ilfoveni in ultimul minut asa ca la final s-a consemnat o remiza care nu ajuta nici-o formatie.

La finalul jcului, Dinita si-a anuntat demisia de pe banca tehnica a Concordiei, acuzand caderea inexplicabila: "Nu imi vine sa cred ce s-a intamplat, nu stiu cum ne-au egalat. Le multumesc tuturor celor care au fost alaturi de noi, ii anunt pe jucatori ca mi-am dat demisia."

Favorit pentru preluarea postului vacant e Viorel Moldovan.

Foto: gsp.ro

Astra - CFR Cluj 0-1 / Piccolo aduce 3 puncte in Gruia... Dorin Goian il face praf pe Costea cel Mic: "Aici e Steaua nu Craiova"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x