Antena Căutare

Studiu Oxford: Bugetul Jocurilor Olimpice de la Londra depaseste suma de 10 miliarde de dolari!

Jocurile Olimpice de la Londra, de anul acesta, sunt in curs de a deveni competitia cu cea mai mare depasire de buget, din ultimii 16 ani, dupa ce organizatorii au esuat in a estima corect costurile securitatii si investitiiloe private, conform unui studiu realizat de Universitatea Oxford.

Marea Britanie, care va gazdui anul acesta Jocurile Olimpice, a depasit bugetul initial cu aproape 5 miliarde de dolari, cheltuielile fiind de doua ori mai mari decat a fost estimat inainte de organizare.

"Costurile Olimpiadei vor costa cu 100% mai mult", a spus Bent Flyvberg, unul dintre autorii cercetarii, citat de Bloomberg.

Capitala Angliei a fost aleasa sa gazduiasca Jocurile Olimpice, castigand in fata New York-ului si Parisului. Guvernul Marii Britanii a trebuit sa isi tripleze bugetul propus initial, la 14,5 miliarde de dolari, dupa ce au esuat in a convinge companiile private sa finanteze arena principala.

Foto: london-2012-olympics.net

S-au pus in vanzare biletele pentru BCR Open Romania... Rapid da de baut: face 89 de ani!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x