Antena Căutare

Surpriză uriașă în ”Ștefan cel Mare”! Dinamo pierde cu Concordia Chiajna și rămâne în zona Play-Out-ului!

Criza lui Dinamo se adâncește. După eșecul contra rivalei FCSB, echipa lui Miriuță a fost învinsă și de Concordia Chiajna, în restanța din etapa a 11-a și rămâne blocată în zona Play-Out-ului pe locul 7.

Meciul dintre actuala și fosta echipă a lui Miriuță a început bine pentru ”câini”. Rivcaldinho a deschis scorul în minutul 12 și se părea că trupa alb-roșie va avea un meci ușor. Nu avea să fie așa, întrucât Romera l-a angajat pe Batin și Concordia egala după 30 de minute.

Repriza secundă a început cu Dinamo în atac și cu un gol de 2-1 rapid, marcat de Anton în minutul 48. Din nou, Concordia a revenit și a egalat. Fostul ”câine”, Bumba, s-a răzbunat pe Dinamo și a marcat superb pentru 2-2. Finalul a fost unul de coșmar pentru gazde. Același Batin, un fost dinamovist mai vechi, a marcat pentru 2-3 și l-a trimis pe Miriuță pe scaunul băncii de rezerve.

După acest meci, Dinamo rămâne pe locul 7 cu 16 puncte, în timp ce Concordia urcă pe 11 cu 11 puncte după 12 runde.

Veste excepțională din Anglia! Puștiul Vlad Dragomir, convocat de Arsene Wenger pentru meciul BATE - Arsenal, din grupel... Se mărește lista accidentaților la FCSB! După Alibec, Dică a pierdut și o piesă fundamentală de la centrul terenului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x