Antena Căutare

ȘOC în lumea tenisului! Au primit cea mai aspră pedeapsă pentru faptele lor, SUSPENDAREA pe viață

Federaţia Internaţională de Tenis a dat o pedeapsă aspră celor trei arbitri thailandezi de scaun pentru că au pariat și au aranjat meciuri la turnee ITF, au fost suspendaţi pe viaţă, informează Reuters.

Federaţia Internaţională de Tenis a dat o pedeapsă aspră celor trei arbitri thailandezi de scaun pentru că au pariat și au aranjat meciuri la turnee ITF, au fost suspendaţi pe viaţă, informează Reuters.

Anucha Tongplew, Apisit Promchai şi Chitchai Srililai au recunoscut că au pariat pe meciuri pe care le-au arbitrat anul trecut în cadrul turneului.

"De asemenea, ei au manipulat scorurile introduse în sistemul oficial de punctaj, pentru scopuri legate de pariuri şi profit personal", se arată într-un comunicat al Unităţii pentru Integritate în Tenis (ȚIU).

Suspendarea celor trei este cu efect imediat. Acestora li se interzice să oficieze sau să asiste la orice eveniment organizat sau recunoscut de forurile de tenis.

Tenisul se confruntă cu probleme de integritate ''foarte semnificative'' provocate de o creştere masivă a pariurilor pe internet, se arată într-un raport independent publicat miercuri şi în care un anchetator descrie aceste probleme că un ''tsunami''' la nivelurile inferioare ale acestui sport, transmite Reuters.

Un sondaj la care au participat 3.200 de jucători a scos la iveală faptul că 16 procente din aceştia cunoşteau direct jucători de tenis care pariază pe meciuri, 11% ştiau de informaţii din interior sunt furnizate pariorilor, iar 14,5% aveau cunoştinţă de meciuri trucate, 35% dintre aceştia afirmând că au aflat informaţii legate de meciuri trucate în mai multe cazuri.

Tatăl lui Cătălin Hîldan, declaraţii EMOȚIONANTE, la 18 ani de la tragedie: „Îl aştept mereu să vină acasă"... Minunat. Adrian Şulcă a câştigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de Tineret...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x