Antena Căutare

Suspendarea meciurilor din Bundesliga a fost confirmată până la 30 aprilie

Cele 36 de cluburi din primele două ligi germane au ratificat, marţi, propunerea Ligii Germane de Fotbal (DFL) de a suspenda meciurile "cel puţin până la 30 aprilie", din cauza pandemiei de coronavirus.

Preşedintele DFL, Christian Seifert, a mai anunţat că nici antrenamente nu ar trebui să se desfăşoare până la 5 aprilie, deşi mai multe formaţii au realizat şedinţe de pregătire în grupuri mici, în ultimele zile.

Cele 36 de cluburi trebuie să găsească măsuri care pot permite o reluare a competiţiilor, cu meciuri fără spectatori, cu efective limitate în stadion şi măsuri sanitare sporite.

Deocamdată nu s-a anunţat nicio dată de reluare a competiţiei, dar Liga şi-a reafirmat dorinţa ca sezonul să se încheie până la finalul lunii iunie.

Sursa : news.ro

Mijlocaşul marocan Amine Harit, sancţionat de Schalke pentru că mers într-un bar în perioada de izolare... Pape Diouf, fost preşedinte al clubului Olympique Marseille, a murit în Senegal din cauza coronavirusului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x