Antena Căutare

TAS a ridicat suspendarea înotătorului Gabriel Santos

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a decis, vineri, ridicarea suspendării înotătorului brazilian Gabriel Da Silva Santos, considerând că acesta a încălcat regulamentele antidoping însă fără să fie vinovat, contaminarea sa cu o substanţă dopantă fiind accidentală.

În mai 2019, Gabriel Santos a fost supus unui control antidoping în afara competiţiilor, test care a avut rezultat pozitiv, sportivul fiind găsit dopat cu clostebol, substanţă aflată pe lista celor interzise.

După o anchetă, comisia antidoping a Federaţiei Internaţionale de Nataţie a ajuns la concluzia că deşi Gabriel Da Silva Santos s-a contaminat prin folosirea în comun cu un membru al familiei a prosoapelor şi produselor de igienă, sportivul a încălcat regulamentele, astfel că brazilianul a fost suspendat un an (începând de la 20 iulie 2019). Membrul respectiv al familiei lui Gabriel Santos folosea clostebol cu reţetă.

Sursa : news.ro

Meciul Universitatea Craiova – CFR Cluj se va disputa la 23 februarie... Adrian Cojocaru şi Cătălin Popa arbitrează meciurile de sâmbătă din Liga I...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x