Antena Căutare

Tenis de masa, CE 2012: Adrian Crisan a adus Romaniei prima medalie la simplu masculin, dupa 52 de ani

Adrian Crisan a castigat medalia de bronz la Campionatele Europene de la Herning (Danemarca). Este prima medalie la tenis de masa in proba de simplu masculin, dupa 52 de ani.

Jucatorul nostru a ratat calificarea in finala, dupa ce a fost invins, in semifinale, de germanul Timo Boll. La Olimpiada de la Londra, Crisan l-a batut pe Boll si a intrat in primii 16.

Crisan a fost invins in penultimul act cu scorul de 4-1. Romanul a inceput bine. A avut 1-0 la seturi.

Neamtul a recuperat, apoi, in forta. Campionul european en-titre a preluat conducerea, cu 3-1. In setul 5, Crisan a avut minge de set, dar Boll s-a impus imediat, cu 12-10.

Ultima medalie castigata de sportivii romani in aceasta proba dateaza din anul 1960, cand Radu Negulescu a obtinut medalia de argint la Campionatele Europene de la Zagreb, informeaza frtenismasa.ro.

Pandurii Tg. Jiu - Steaua 0-0/ Remiza echitabila... Lionel Messi, la cinci goluri de un record fabulos. Argentinianul il poate depasi pe marele Pele la numarul de reusite i...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x