Antena Căutare

VIDEO! Gica Popescu: "Steaua are nevoie de Ghencea"

"Nu poti lua titlul de la Ploiesti", a zis Gica Popescu la emisiunea Sport Cafe, de la GSPTV. Steaua n-are nicio sansa, daca se plimba dintr-un oras in altul, crede Baciul, care tocmai a fost numit membru in Comisia de Disciplina a UEFA.

Degeaba face Gigi transferuri pe banda rulanta. Steaua nici sa nu se gandeasca la titlu, zice Gica Popescu. Fara Ghencea, stelistii n-au nicio sansa.

„Steaua are o mare problema: nu are o casa a ei unde sa joace. Este imposibil sa castige campionatul acesta, poate sa-l aduca si pe Messi; este imposibil sa iesi campioana de la Ploiesti".

Popescu are o mare durere: desfiintarea Craiovei, pentru care crestea jucatori la scoala sa de fotbal: „Nu puteti sa realizati cat de mult ma doare. Aceasta scoala de fotbal am facut-o ca o pepiniera pentru Universitatea Craiova, ca jucatorii mei sa ajunga la Craiova gratis".



Foto: Intact Images

Petrolul si-a inaugurat stadionul intr-un meci cu Generatia de Aur... VIDEO! Mutu i-a promis lui Piti ca va marca impotriva lui Lazio...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x