Antena Căutare

VIDEO! Ilie Balaci: "Craiova mi-a aruncat familia in strada"

Ilie Balaci a facut dezvaluiri socante la emisiunea Vorbe Grele de la Antena 3. "Craiova mi-a aruncat familia in strada!", a povestit fosta glorie a Universitatii. S-a intamplat cu 26 de ani in urma, cand Balaci a acceptat sa joace pentru Dinamo.

Afost idol la Craiova. A fost Minunea Blonda. "Craiova m-a facut mare si Craiova m-a pus la pamant", a spus Ilie Balaci la emisiunea Vorbe Grele de la Antena 3.

Balaci crede ca Universitatea a vrut la un moment dat sa scape de el. Inaintea unei deplasari in Grecia, a fost anuntat in aeroport, ca n-are viza! "Am plecat plangand. Mi s-a intamplat de foarte putine ori in viata mea sa plang. N-am avut viza sau intentionat am fost lasat acasa ca sa plec?"

Balaci a plecat atunci de la Craiova la Scornicesti. Si mai tarziu la Dinamo: „De data asta, Craiova s-a ... pe mine si Dinamo mi-a dat tot ce aveam nevoie. Cei de la Craiova mi-au aruncat copiii si nevasta in strada."

„Craiova s-a nascut si a murit cu mine, pana la mine n-a castigat nimic, absolut nimic. Iar dupa mine, intrebati-l pe Mititelu ce au castigat, el stie cel mai bine! Daca e sa ma intrebati ce am eu de la Craiova, va pot arata cicatrice, atat" a incheiat fostul idol din Banie.



Foto: Intact Images

EXCLUSIV! Vezi echipa de start a Frantei in partida de maine cu Albania!... VIDEO! Gheorghe Constantin a vrut sa se sinucida in inchisoara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x