Antena Căutare

Cel de-al zecelea sezon Next Star revine sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1. Ştefan Bănică: „E un show plin de energie”

Talent show-ul Next Star, prezentat de Dan Negru, revine sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi şi curajoşi.

Cel de-al zecelea sezon Next Star revine sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1. Ştefan Bănică: „E un show plin de energie”
Dorian Popa, Loredana, Ștefan Bănică | Antena 1

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României, care îi vor surprinde cu abilităţi uimitoare.

Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Next Star la Antena 1, sâmbătă de la 20:00

"De când mi-am început cariera, m-am bucurat mereu să fiu în preajma copiilor, care îţi dau o energie aparte. Ei încă nu ştiu să mintă, să trişeze, sunt naturali. Chiar dacă sunt învăţaţi să facă într-un anumit fel, rămâne acea naturaleţe, au acea candoare, pe care, la o vârstă fragedă, nu o pot ascunde. La Next Star am văzut o mulţime de copii extrem de talentaţi în diferite ramuri, unii dintre ei făcând performanţă încă de la 4-5 ani. Acest sezon a fost filmat o parte anul trecut, oprit din cauza pandemiei, iar cealaltă parte anul acesta. E interesant de văzut, pentru că, între timp, copiii au mai crescut. Si 1 an se vede. După un an am văzut diferenţa la cei pe care îi jurizasem anul trecut. Una peste alta, e un show plin de energie, de umor involuntar, iar eu m-am simţit ca peştele în apă alături de colegii mei, Loredana şi Dorian Popa”, a declarat Ştefan Bănică.

Citește și: Loredana, despre cel de-al zecelea sezon “Next Star”, din 22 mai, la Antena 1: ”Generația născută în acest mileniu e incredibilă!”

Cum vor interacționa la masa juriului Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, telespectatorii Antenei 1 vor vedea începând de sâmbătă, 22 mai, de la ora 20:00, în cel de-al zecelea sezon Next Star, prezentat de Dan Negru.

Votul pentru Finala de Popularitate va fi disponibil începând cu a doua ediție a emisiunii Next Star - sezonul 10. Publicul își va putea alege favoritul in noua aplicație Antena 1, iar rezultatul va fi comunicat în fiecare luni, în cadrul Observator 16.

Loredana, despre cel de-al zecelea sezon “Next Star”, din 22 mai, la Antena 1: ”Generația născută în acest mileniu e inc... Next Star, 22 mai 2021. Cătălina Solomac a cântat piesa "Bang Bang" și i-a ridicat pe jurați în picioare. Cum ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x