Antena Căutare

Surpriză la Next Star, sezonul 10. Unul dintre componenții trupei Blană Bombă a mai participat la emisiune: ”Și-a făcut band și a revenit!”

Prima ediție a noului sezon al emisiunii Next Star a adus în centrul atenției o trupă de băieți. Pasionați de rock alternativ, aceștia i-au impresionat pe jurați, însă surpriza a venit abia atunci când a vorbit Dorian Popa.

Surpriză la Next Star, sezonul 10. Unul dintre componenții trupei Blană Bombă a mai participat la emisiune: ”Și-a făcut band și a revenit!”
Surpriză la Next Star, sezonul 10. Unul dintre componenții trupei Blană, bombă, a mai participat la emisiune. Nicholas Butacu a câștigat o ediție a show-ului

Mai exact, juratul emisiunii ”Next Star” l-a recunoscut pe Nicholas Butacu, bateristul trupei Blană, bombă, ca fiind fost concurent al emisiunii.

”Ce mă bucur că a revenit. Și-a făcut trupă și a venit din nou”, a spus Dorian Popa.

Ei bine, înainte de a fonda trupa Blană Bombă, Nicholas a venit la Next Star, sezonul 9, unde a reușit chiar să câștige ediția nouă a sezonului. Cum? Ei bine, atunci, el a ales să cânte la tobe.

Vezi momentul de atunci, dar și interpretarea alături de colegii lui, din prima ediție a sezonul 10, mai sus!

Ei sunt concurenții care au intrat în cursa pentru popularitate! Descarcă-ți aplicația și votează-ți preferații din sezo... Șah mat, Loredana Groza! Cătălina Solomac i-a dat gata pe jurați, cu o simplă întrebare: „Suntem perfecte pentru că sunt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x