Antena Căutare

Ce sincron, oameni buni, ce sincron! Double D, grupul de 20 de fete, care a făcut show total pe scena de la ”Next Star”: ”Ați fost senzaționale!”

Moment de excepție pe scena de la ”Next Star” a fost prezentat de Double D, un grup de 20 de fete, care au pregătit un show total, de acro dance.

Moment de excepție pe scena de la ”Next Star” a fost prezentat de Double D, un grup de 20 de fete, care au pregătit un show total, de acro dance.

”Le-am spus fetelor că am mare încredere în ele și că sper ca toată munca din ultima perioadă să o arăte acum.”, a declarat antrenoarea lor.

”Dorian e tot timpul pe Golden Star-ul meu. Dacă l-ar mai fi avut, l-ar fi dat cu siguranță.”, a spus Lidia.

”A fost minunat. Sincronul, energia... a fost perfect. Plin de energie și, pe lângă asta, ce faceți voi nu e deloc ușor.”, a spus Dorian.

De cealaltă parte, Lidia Buble s-a ridicat în picioare: ”Ați fost senzaționale. Incredibile.”, a spus ea.

Ce simpaticeee! Sunt de-o șchioapă, dar piesa pe care au cântat-o i-a topit pe jurați: ”Sunteți cele mai dulci bombonele... Surpriză de proporții pentru Ana Maria Rață, campioană națională la haltere, la doar 11 ani! Alessandra Stoicescu: ”Să n...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x