Paste

Paste

Best Ragu - antricot de vită într-un sos delicios

- ingrediente -

  • 1 kg antricot de vită împănat
  • 150 g afumătură de porc(chorizo + panceta)
  • țelina apio
  • morcov
  • ceapa
  • 300 ml vin roșu
  • ulei de măsline
  • 1 lingură pastă de tomate, sau 500 g roșii tăiate cubulețe
  • sare
  • piper
  • 500 g paste

- mod de preparare -

  Mai întâi se curăță legumele, se toacă mărunt, apoi se călesc în ulei de măsline.

Se adaugă, apoi, antricotul tocat la satâr în cuburi mici și se completează cu vinul roșu.

Când acesta este aproape preparat se adaugă cârnatul și panceta, de asemeni tocate mărunt, iar peste puțin timp, roșiile sau pasta de roșii.

Se potrivește gustul sosului ragu cu sare și piper și se servește cu pastele preferate.

Să vă fie de folos!

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest