Paste

Paste

Paste cu brânzeturi și sos de alune

- ingrediente -

 

  • 500 g paste penne
  • 1 vânătă mare
  • 250 g roșii cherry
  • 1 ardei iute, verde
  • 100 g alune caju
  • 2-3 căței de usturoi
  • frunze de busuioc
  • 50 g parmezan
  • 100 g cașcaval afumat
  • 50 g unt
  • 100 ml ulei de măsline
  • sare
  • piper

- mod de preparare -

 Se pisează, într-un mojar, alunele caju cu usturoiul curățat și multe frunze de busuioc.
Apoi amestecul rezultat se freacă cu ulei de măsline, sare și piper, până se formează un sos gros.
Vânăta se coace, se curăță, se toacă și se adaugă peste sos.
Roșiile cherry se trag ușor pe teflonul uns cu ulei de măsline.
Pastele se fierb în modul clasic, apoi se scurg bine și se trag în unt topit.
Se presară peste ele parmezan și cașcaval ras și se servesc cu sosul de vinete și roșiile cherry.
Se decorează cu ardei iute, tăiat în rondele și felii de cașcaval și parmezan.

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest