Paste

Paste

Paste cu legume

- ingrediente -

  •  400 g paste
  • sare
  • 2 cepe rosii
  • 1 ardei gras galben
  • 200 g dovlecei
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri oţet balsamic
  • piper
  • 1 borcan sos Dolmio Bolognese
  • 250 g mozarella
  • cimbru.

- mod de preparare -

 Se fierb pastele în apă cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj. Apoi se trec printr-un jet de apă rece si se lasă să se scurgă.
Ceapa si dovleceii se taie felii, iar ardeiul gras, cuburi.
Prăjim legumele în ulei, 5 minute, apoi adăugăm oţetul balsamic, sarea si piperul.
Încălzim sosul si adăugăm mozarella.
Lăsăm pe foc până ce amestecul devine fierbinte.
Punem pastele pe farfurii (4 porţii), turnăm sosul, iar la mijloc adăugăm legumele, peste care presărăm puţin cimbru.

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest