Paste

Paste

Paste cu sos de gorgonzola şi spanac

- ingrediente -

  •  200 g penne rigatte
  • 100 g spanac congelat
  • 70 g gorgonzola
  • 100 ml lapte
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper

- mod de preparare -

 Se fierb pastele în apă cu sare.
Sosul: în 2 linguri de ulei, se înmoaie spanacul, apoi se adaugă laptele.
Când începe să fiarbă, se pune şi gorgonzola.
Se amestecă până se topeşte (eventual se adaugă lapte) şi se fierbe până ce sosul are consistenţa dorită.
Se ia de pe foc, se potriveşte de sare şi de piper.
Se adaugă pastele fierte şi scurse peste sos.
Se mai ţine totul pe foc un minut.
Se serveşte imediat.

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest