Paste

Paste

Paste cu sos de gorgonzola şi spanac

- ingrediente -

  •  200 g paste (la alegere)
  • 100 g spanac congelat
  • 70 g gorgonzola
  • 100 ml lapte
  • ulei de măsline
  • sare, piper

- mod de preparare -

 Fierbem pastele într-o cantitate mare de apă cu sare. Sosul: în două linguri ulei de măsline înmuiem spanacul. Când este moale, adăugăm laptele.

Când începe să fiarbă adăugăm şi gorgonzola. Amestecăm până se topeşte, eventual adăugăm lapte până la consistenţa dorită. Fierbem până devine un sos gros.

Luăm de pe foc, potrivim de sare şi piper.

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest