Paste

Paste

Paste cu zucchini și sparanghel verde

- ingrediente -

  •  500 g paste penne
  • 100 g unt
  • 100 g parmezan
  • 2-3 zucchini
  • 5-6 fire sparanghel verde
  • 500 g roșii cherry
  • ulei de măsline
  • unt
  • sare
  • piper
  • busuioc

- mod de preparare -

Pastele se fierb în apă clocotită cu sare, apoi se scurg, se trec prin unt topit și se rade parmezan peste ele.
Pentru sos, se taie zucchinii in bastonașe și se trag la tigaie în unt cu ulei de măsline.
Sparanghelul, care se rupe în bucăți de dimensiunea pastelor ăi se trage la tigaie în puțin unt și ulei de măsline.
Roșiile, de asemeni, se vor trage la tigaie în unt și ulei de măsline, dar și frunze proaspete de busuioc.
Totul se asezonează cu sare și piper.
Se servesc pastele cu legumele trase la tigaie si mult parmezan ras.
Sa va fie de folos!

Pentru mai multe rețete de paste, click aici!

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest