Paste

Paste

Penne cu anşoa

- ingrediente -

  •  500 g penne
  • 600 g anşoa
  • 500 g roşii
  • o ceapă
  • 50 g stafide
  • 50 g muguri de pin
  • 4 linguri de ulei măsline
  • sare
  • piper
  • mărar

- mod de preparare -

 Fierbi pennele în apă cu puţină sare şi cu o rămurică de mărar.

Le strecori şi le pui în vasul pentru servit, adăugându-le sosul preparat astfel: pui mugurii de pin puţin la cuptor, într-o tăviţă, să se coacă.

Tai ceapa julien şi o căleşti în ulei de măsline.

Speli peştele şi-l tai în bucăţi mari, după care le adaugi în tigaie.

Laşi cinci minute, amestecând cu lingura din când în când, apoi adaugi roşiile, curăţate, decojite şi tăiate cubuleţe, precum şi stafidele, mugurii de pin şi condimentele.

Adaugi mărar tocat.

Amesteci pennele cu sosul de anşoa, apoi serveşti.

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest