Paste

Paste

Penne în sos picant de legume. Rețetă delicioasă de post.

- ingrediente -

  •  500 g paste penne
  • 3 vinete
  • 2 ardei roșii
  • 2 ardei verzi
  • 2 cepe
  • 4-5 căței de usturoi
  • ulei de măsline
  • 50 g măsline verzi
  • 2-3 ardei iuți
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • busuioc

- mod de preparare -

  Pastele se fierb în apă clocotită cu sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Vinetele si ardeii se coc pe grill, apoi se curăță și se toacă în cuburi.
Se pune ulei la încins cu usturoiul răzuit, apoi se călește ceapa tocată în cuburi.
Se adaugă legumele și se lasă pe foc până se formează un sos gros și delicios.
Se asezonează cu sare, piper, crenguțe de rozmarin și frunze de busuioc, iar când este preparat, se scurg pastele și se adauga peste sos.
Se adaugă și măslinele, dar și puțin ardei iute.

Sa va fie de folos!

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest
Redustore - produse pentru casă

vezi mai multe