Paste

Paste

Rețetă de ravioli cu brânzeturi, scăldați într-un delicios sos de roșii cu ardei

- ingrediente -

 Gustoși și sățioși, acești ravioli cu brânzeturi și sos de roșii cu ardei, perfecți pentru un prânz, sau chiar cină!

  • 500 g ravioli cu brânzeturi
  • apă
  • sare
  • Pentru sos:
  • 250 g roșii întregi în sos de roșii
  • 2 ardei roșii
  • 1 ardei galben
  • 1 ceapă roșie
  • frunze de busuioc
  • 1-2 morcovi
  • 100 g cașcaval cedar
  • 100 g mozzarella
  • ulei de măsline
  • sare

- mod de preparare -

 Raviolii se fierb timp de cinci minute în apă clocotită cu sare, apoi se lasă la răcit.
Ardeii se curăță, se toacă și se trec prin robot.
și roșiile se trec prin robot.
Se curăță morcovii, ceapa, se taie în cuburi și se adaugă in vasul blenderului împreuna cu rosiile, ardeii 2-3 căței de usturoi, puțin ardei iute și multe frunze de busuioc.
Se trec prin blender până se obține un sos omogen.
Se asezonează sosul cu putin ulei de măsline și sare și se fierbe până se îngroașă. Se adaugă și o ceașcă de apă.
Raviolii se adaugă în sos și se servesc cu mozzarella și cașcaval cedar, decorați cu frunze de busuioc.

Ți-e poftă de un show culinar sau vrei sa găsești cele mai savuroase rețete? Vezi rețetele tale preferate și nu numai pe canalul exclusiv dedicat pasionaților de gastronomie – Cook and Play.
Gătește 24/24 acum cu AntenaPlay.

facebook whatsapp twitter pinterest
Redustore - produse pentru casă

vezi mai multe